Informatii caz

Investigare infidelitate

In unele cazuri, unul dintre soti doreste confirmarea suspiciunilor inainte de a demara procedura de divort. Celalalt va nega si apare confuzia? Aici intervine detectivul particular. Acesta poate obtine probele care stabilesc sau nu infidelitatea.

In alte cazuri se stie de existenta adulterului si se doresc probe necesare in instanta. Detectivul poate depune marturie in cazul unui proces despre ce a observat in timpul investigatiei.

Aveti banuieli ca partenerul de viata are o aventura? HERACLIS | Detectivi Iasi are o vasta experienta in descoperirea unor astfel de lucruri neplacute. Scopul nostru este sa va oferim dovezi concrete, care sa stabileasca vinovatia sau nevinovatia partenerului dumneavoastra. Sunt cateva semne care v-ar putea pune pe ganduri: secretomania, intarziatul de la serviciu, parolarea telefonului/laptopului, etc.

Conform statisticilor internationale, aproximativ 50% din soti isi inseala, la un moment dat, sotiile. Dintre acesti, un procent de 80% va nega cu inversunare existenta unei aventuri. Ce facem noi, ca detectivi profesionisti, este sa oferim dovezi indiscutabile prin care sa dovedim infidalitateta.