Detectiv privat Iași

Cautati un detectiv privat profesionist, la preturi accesibile?
HeraClis - Detectiv Privat Iași ofera servicii de filaj si investigatii profesionale.
Suport 24/7.

Detectiv Privat Iași

Stim ca gasirea unor detectivi privati profesionisti la preturi accesibile poate fi dificila. Serviciile oferite de HERACLIS - Detectiv privat Iași sunt conturate astfel incat sa se adapteze cerintelor dumneavoastra. Clientii nostri afla intodeauna adevarul in legatura cu faptele pentru care ne-au cerut sprijinul. Nu va riscati timpul si banii angajand un detectiv particular fara experienta!

detectiv privat Iași cu lupa imensa in mana

Detectiv Privat Iași - HeraClis

Ce ne recomanda?

Detectivi particulari profesionisti

O mare parte dintre angajatii nostri provin din unitatile de informatii ale MAI si SRI.

Experienta

Avem peste 20 de ani de experienta in acest domeniu.

Rata de succes mare

Agentia noastra are rate foarte mare de succes

Confidentialitate

Pastram cu strictete secretul profesional.

Acoperire internationala

Lucram pe tot teritoriul UE, Turciei, Moldovei, Ucrainei.

Suntem detectivi dedicati

Practicam aceasta meserie cu daruire. Ajutorul dat clientilor este prioritatea noastra principala.

HERACLIS este o agentie de detectivi privati din Iași - Romania, care se straduieste sa obtina rezultate ce depasesc asteptarile clientilor angajand doar profesionisti cu foarte multa experienta.

Ne ghidam activitatea dupa urmatoarele principii de baza:

Profesionalism

Toti detectivii particulari sunt profesionisti desavarsiti. O mare parte sunt fosti ofiteri de informatii.

Responsabilitate

Toate cazurile sunt tratate cu responsabilitate maxima. Nu exista lucruri lasate la intamplare, totul trebuie sa decurga perfect.

Integritate

Nu s-a pus niciodata problema integritatii colectivului nostru si ne straduim permanent sa nu avem evenimente neplacute.

Confidentialitate

Confidentialitatea este o trasatura specifica agentiei noastre. Ce discutati cu noi este considerat strict secret.

Filajul, indiferent ca este vorba de adulter sau diverse alte probleme de familie, este tipul de activitate pe care il efectuam zilnic. Detectivi Iași poate ajuta firmele si institutiile locale sa verifice activitatea angajatilor sau a partenerilor, trecutul lor, precum si bonitatea unor persoane care urmeaza a fi angajate ori asociate in afaceri.

Filaj

Filajul are o importanta deosebita in stabilirea faptelor si este folosit foarte mult de detectivi. Acest mijloc poate fi utilizat pentru a stabili o infractiune, pentru a documenta activitatea unor persoane sau activitatea desfasurata in anumite locatii, etc. Filmele sau fotografiile obtinute in timpul filajului sunt introduse si predate clientilor in rapoarte detaliate, ce sunt folosite ca probe la tribunal.

Investigatii

Firma noastra de detectivi privati din Iași desfasoara activitati de investigatii pentru clienti persoane juridice sau fizice. Informatiile reprezinta un factor deosebit de important intr-o afacere, pot determina succesul sau esecul acesteia. Verificarea unui angajat, partener sau client poate evidentia capacitatea acestuia si daca puteti avea incredere in el.

detectivi heraclis
detectivi dipi
detectivi hidra
detectivi heraclis
detectivi reflector

Consultati un detectiv privat chiar acum!

Apelati agentia noastra din Iași pentru a discuta cu un detectiv privat sau lasati un scurt mesaj in care se fie inclus un numar de telefon/adresa de email si veti fi contactat cat mai curand! Prima consultatie este gratuita.

Programeaza Consultatie
femeie detectiv privat ofera consultatie telefonica

Detectiv Privat Iași

Detectivii privati licentiati va pot ajuta cu diferite probleme indiferent ca sunteti avocati, societati comerciale, institutii sau persoane fizice. Niciun caz nu este prea usor sau prea complex, deci va puteti baza pe detectivii si investigatorii nostri pentru a gasi solutii profesionale. Nu asteptati inrautatirea lucrurilor!

 • Am acordat asistenta in tribunal si am strans probe cu ajutarul carora s-au castigat procese.
 • Am colaborat cu avocati, directori de institutii, firme si am ajutat in cazuri personale.
 • Am reunit membrii unor familii prin intermediul serviciului nostru de gasire persoane disparute.

Indiferent de natura problemelor nu ezitati sa ne contactati! Consultatie este gratuita, iar confidentialitatea deplina.

Detectiv Privat Iași

Investigatii Personale

Cu peste 15 de ani de experienta, Heraclis a gestionat cazurile personale, de la cele mai complexe la cele mai discrete, cu tenacitate, tact si empatie.

 • Persoane disparute
 • Divorturi
 • Adulter / Infidelitate
 • Custodie copii, adoptii
 • Verificari pre/post maritale
investigatii personale pe retele de socializare

Investigatii Financiare

Pentru a asigura si extinde in continuare dezvoltarii afacerii dumneavoastra, detectivii particulari aplica o serie de metode pentru colectarea, procesarea, analiza si verificarea datelor obtinute in teren, cu privire la solicitanti, angajati, concurenti, debitori, potentiali clienti, parteneri si multe alte riscuri.

 • Verificare probitate financiara
 • Drepturi de autor
 • Fraude in asigurari
 • Concurenta neloiala
investigatii financiare la calculator

Investigatii Economice

Investigatorii agentiei HeraClis efectueaza investigatii locale, nationale sau internationale pentru dumneavoastra. Operam discret si eficient pentru a rezolva cu succes problemele dumneavoastra. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!

 • Verificari angajati
 • Verificari inainte de angajare
 • Verificari CV-uri
 • Verificari parteneri de afaceri

Ca agentie de detectivi privati efectuam investigatii economice pentru persoane fizice, societati comerciale, institutii sau firme de avocatura.

investigatii economice

Suport Juridic

Angajata in mod regulat de firme de avocatura, institutii, consilii locale si societati comerciale, agentia noastra de detectivi si investigatii si-a dobandit ,pe parcursul timpului, reputatia ca obtine in mod cert informatiile si probele ce asigura asistarea eficienta in probleme de litigii, aparare penala si recurs, acolo unde este esentiala o abordare detaliata.

 • Identificare martori
 • Obtinere probe necesare in proces
 • Identificare bunuri ascunse
detectiv privat ofera suport

Intrebari Frecvente

In cei peste 15 ani de activitate ca detectivi particulari am fost deseori intrebati despre activitatea pe care o putem desfasura. Va prezentam raspunsurile la cele mai frecvente intrebari.

Angajarea unui detectiv particular este perfect legala cu conditia ca acesta sa fie absolvent al unui curs de detectivi particulari, cu diploma atestata de M.A.I.. Acesta trebuie sa respecte legislatia din Romania, sau din tara in care presteaza servicii.

Pretul angajarii unui detectiv privat care sa preia cazul dumneavoastra depinde in totalitate de marimea si dificultatea lucrarii. Printre elementele care determina amploarea costurilor ar fi: numarul de detectivi implicatii pentru indeplinirea obiectivelor, numarul autoturismelor folosite si distantele parcurse, tehnica utilizata si resursele necesare.

Agentia noastra utilizeaza in rezolvarea cazurilor doar metode legale. Va prezentam mai jos cateva dintre metodele care pot fi folosite sau nu:
 • sa foloseasca urmarirea prin GPS (in limitele legii)
 • sa fileze pe cineva in locuri publice
 • sa foloseasca sursele deschise pentru a obtine informatii
 • sa efectueze investigatii despre persoane fizice sau juridice

Detectivii privati nu au voie:
 • sa intercepteze convorbiri telefonice
 • sa acceseze fara consimtamant computere, telefoane, email-uri
 • sa intre pe proprietati private fara acordul proprietarului
 • sa intercepteze corespondenta

Am colaborat cu succes cu diverse firme de detectivi privati dintre care amintim:
 

Contact Detectiv Iași

Completati formularul de contact si vom raspunde in cel mai scurt timp. Sunati la numarul de mai jos daca doriti o consultatie chiar acum!

Contact HeraClis

Daca doriti mai multe detalii, va rugam sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email!

Locatie:

Iași, România

Email:

detectivi@heraclis.ro

Telefon:

0744853430

Incarca
Mesajul a fost transmim. Multumim!