caz investigatie angajat

Detectiv privat in cazuri de investigare angajati

Scopul nostru este sa va ajutam sa preveniti diverse probleme cum ar fi furturile din societate, brese de securitate interna, delapidare si alte fraude pe care le poate produce un angajat verificat superficial.

Cel mai sigur mod de a evita astfel de situatii neplacute si care pot pata imaginea firmei este sa le preveniti. Una din modalitatile de prevenire este verificarea amanuntita, facuta de un detectiv profesionist, inainte de angajare.

Acest lucru se impune mai ales atunci cand urmeaza a se ocupa un post care are aacces la informatii valoroase sau fonduri. CV-urile nu spun intotdeauna adevarul. O sa fiti uimiti de lucrurile pe care le puteti afla despre un angajat dintr-o simpla investigatie.

Un alt mod este de a securiza cat mai bine firma cu sisteme de supraveghere, personal de paza, etc. Persoanele au tendinta de a renunta la obiceiurile rele atunci cand se simt permanent supravegheati. In cazul in care apar totusi infractiuni veti avea posibilitatea de a depista faptasul sau faptasii.