fata face teme si foloseste telefonul mobil

Detectiv privat in cazuri de adoptie copii

In cazul parintii naturali ce nu-si pot asuma responsabilitatea de a-si creste copiii, adoptia este una dintre solutii. O mare parte dintre copiii abandonati simt nevoia, la un moment dat, de a-si cunoaste mama sau tata. Acest lucru se datoreaza curiozitatii, dorintei de a afla mai multe despre trecut sau poate fi chiar o necesitate medicala. Daca sunteti in unul din aceste cazuri, angajarea unei agentii de detectivi particulari va permite sa va localizati parintii naturali.

Multi dintre copiii adoptati au o foarte multe de intrebari despre originea lor. S-ar putea sa se intrebe de ce au fost dati spre adoptie sau doresc sa afle informatii despre frati, bunici, veri sau alti membri ai familiei. Poate fi chiar si un motiv medical ce te pune in situatia de a afla date despre parintii naturali.

De ce aveti nevoie de un detectiv privat pentru a afla date despre parinti?

Indiferent de motivele dumneavoastra, va fi o provocare dificila sa aflati date despre parintii naturali. In general nu aveti un punct de pornire si nici aptitudinile necesare. Un detectiv privat are resursele si conexiunile necesare pentru a afla informatiile dorite.

  • Doriti sa aflati cine sunteti si sa va intelegeti trecutul?
  • Va intrebati ce fel ar fi fost viata dumneavoastra daca ati fi fost crescut in familia naturala?
  • Aveti probleme medicale? Cunoasterea parintilor naturali poate umple golurile din trecutul medical al familiei.
  • Este posibil sa ai un gol emotional sau sa simti lipsa unei legaturi cu familia.

Cautati un copil pe care l-ati dat spre adoptie?

Uneori nu doar copii adoptati sunt in cautarea rudelor. Adeseori mama sau tata doresc sa-si caute copilul. Acestia pot beneficia si ei de serviciile unei agentii de detectivi privati. Multi dintre parinti doresc doar sa afle informatii despre copil: daca este bine, sanatos, daca este o persoana implinita, etc. Altii doresc sa reia legatura, daca este posibil.

Un detectiv cu experienta in cazurile de adoptie copil pot ajuta parintii naturali sa afle informatiile dorite.