fraude economice si financiare

Detectiv privat in cazuri de fraude economice

Fraudele economice au loc zilnic si efectul lor este dezastruos, atat pentru companii cat si pentru persoane fizice. La agentia de detectivi HeraClis oferim expertiza financiara aprofundata, menita sa va ofere raspunsurile de care aveti nevoie pentru a lua masuri adecvate si a va continua activitatea. Avem detectivi privati specializati in fraude economice si probleme financiare. Indiferent daca doriti sa cercetati o cauza contabila sau detineti o mica afacere si sunteti ingrjorat de eventuale fraude, HeraClis va sta la dispozitie 24/7.

Fraude financiare uzuale

  • Deturnare de fonduri - utilizarea ilegala de fonduri de catre persoane care le controleaza. Orice persoana din companie care are acces poate fi implicata, de la contabil la director. Se intampla frecvent in companii mici.
  • Furt intern - angajati care fura bunurile companiei. Pot fi lucruri marunte, cum ar fi materiale de birotica, sau chiar utilaje foarte scumpe.
  • Recompense - angajati care accepta diverse beneficii in schimbul unor informatii din companie. Pot fi sub forma de bani, vacante, atutoturisme, etc.
  • Skimming - angajatii incaseaza bani dar nu inregistreaza chitantele in mod intentionat. Putin cate putin, pe perioade indelungate de timp se pot strange sume destul de mari

HeraClis - Detectivi Iași va poate ajuta

Serviciile nostre de investigatii financiare au ca scop dezlegarea enigmei. Cand alegeti agentia HeraClis aveti garantia unei abordari detaliate, echilibrate si prudente a investigatiei economice dorite. Intelegem perfect natural delicata a situatiei in care va aflati si o vom aborda cu discretia de care aveti nevoie.

Daca doriti sa aflati cine sustrage bani, noi vom afla prin diverse mijloace si metode. Detectivii nostri au posibilitatea de a verifica la nivel national pentru a afla cum au fost folosite informatiile extrase din companie.

Oricare ar fi problema dumneavoastra avem detectivi profesionisti care va vor ajuta sa va recapatati banii si sa va reluati viata.